SENI FOREX TERHEBAT (V2)

Gandakan pendapatan anda 10X dalam USD melalui market forex atau saham dengan menggunakan teknik “Wave Theory Analysis” yang tepat dan terbukti berkesan buat profit. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan ilmu selama lebih 5 tahun trade.  Proven Success!!! 

STOP!!!

Tolong BERHENTI buang duit dan masa anda trade dalam keadaan tidak tenang dan tidak yakin. Ini semua disebabkan anda tidak faham dan kuasai strategi yang betul-betul terbukti berkesan.

MASALAH TRADER PALING TERUK

Ini antara apa yang dialami hampir kesemua trader baru ataupun lama. Kalau tak selesaikan, memang duit melebur bukan melabur

TAK TAHU ENTRY

Masih ramai lagi sebenarnya tak tahu dan paling teruk adalah EGO buat-buat tahu untuk trade ni taknak belajar. Parah bila nak entry buy/sell pun tak tahu bila. Buatkan duit anda habis MELEBUR. 

TOOLS/INDICATOR

Sibuk cari tools dan indicator yang power kononnya. Kononnya semuanya ada di Google tapi sejauh mana keberkesanannya? Percaya atau tidak sebenarnya 2-3 indicator dan tools dah memadai.

EMOSI

Emosi cepat “koyak” bila anda tak tahu apa yang anda buat dan anda tak jelas ke mana arah market akan pergi. Biasanya trader yang tak ada ilmu, pantang tengok floating merah sikit dah meroyan satu kampung. Terus close dan menyesal

TAK YAKIN

Dah tak ada ilmu, mestilah tak yakin. Dengan ilmu dan strategi yang betul anda lebih yakin untuk trade. Selebihnya adalah practise make perfect. Forex trading ni bukannya satu malam boleh terus jadi jutawan.

"Kalau anda ada masalah seperti saya sebut ni, tolong dengar apa yang saya nak nasihatkan ni"

AMBIL TINDAKAN INI SEGERA

Kalau betul-betul nak duit anda selamat, terus profit dan merasa withdraw besar-besar

BIJAK GUNA INDICATOR

Kadang-kadang rasa teruja terlebih, habis semua indicator dan tools nak pakai dalam chart. Guna yang penting je. Biasanya dalam 2-3 indicator dan tools jer. Kena belajarlah macam mana nak pakai cara yang betul baru lah dapat entry yang padu.

FOKUS DAN TENANG

Banyak pair dalam forex ni, jadi anda kena pandai pilih pair yang stabil dan bergerak dengan banyak setiap minggu, tak perlu tengok semua pair. Setiap minggu mesti ada pair yang anda suka untuk trade, kena ada ilmu yang betul baru trade padu. Kena sentiasa latih dan belajar.

STRATEGI YANG BETUL

Ramai trader tersilap langkah apabila sibuk cari teknik apa paling cepat nak profit. Sebenarnya, bukan teknik paling cepat, tapi adakah teknik yang anda “Google” tu terbukti berkesan dan terus berkesan? Macam mana kalau saya bagitahu anda, saya ada strategi yang betul-betul berkesan. Saya sendiri pakai. Nak?

SIAPA SAYA UNTUK BANTU ANDA

Hi, Assalamualaikum,

 

Seperti yang anda semua kenali saya Faiz Ismail. Berpengalaman lebih 6 tahun dalam bidang forex trading ni. Serius saya cakap, saya ambil masa yang sangat lama untuk fahamkan forex ni supaya profit secara konsisten setiap bulan dan menjadi sumber pendapatan bulanan saya. 

 

 

Dalam tempoh beberapa tahun yang lepas, saya tergerak hati nak mengajar orang ramai untuk jadi forex trader yang profitable sebab saya nampak ramai lagi orang sekeliling saya yang hidupnya penuh dengan tekanan hutang yang membebankan, tekanan perbelanjaan makin meningkat dan tak cukup duit. Rasa bersalah jika saya sorokkan rahsia kejayaan saya dengan formula Wave Theory Analysis.

 

 

Alhamdulillah dengan izin Allah, saya dapat mengajar ramai trader gunakan Wave Theory Analysis melalui program Online Success Trade (OST), penulisan buku pertama Seni Forex Terhebat V1, dan Aplikasi Signal Bluewave.

HASIL AIR TANGAN SAYA

Ini lah usaha saya dan team selama beberapa tahun ini untuk bantu trader di luar sana supaya menjadi trader yang profitable

VIDEO TESTIMONI

KATA PELANGGAN

KATA PELANGGAN

KATA PELANGGAN

GAMBAR COLLAGE FAIZ TRADE